Wil jij ook weer stralen en glimlachen vol zelfvertrouwen?

Heb jij vandaag zo’n échte, oprechte en tot in je diepste vezels gevoelde glimlach kunnen tonen? Gisteren dan? Of vorige week? Of is jouw glimlach het masker dat je draagt in gezelschap van anderen – of zelfs voor je eigen spiegelbeeld?

Mijn naam is Michelle Tukker, inhoudelijk specialist en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit (HSP), rouw, incest en seksueel misbruik. 

In mijn coachpraktijk begeleid ik (hooggevoelige) volwassenen en kinderen naar hun ware glimlach: de vrijheid om te mogen zijn wie je bent en je leven vorm te geven zoals jij dat wilt, zonder maskers en andere emotionele ballast. Zodat jij weer stralend en glimlachend vol zelfvertrouwen in het leven staat!

 

Jij zet de eerste stap en ik loop een stukje met je mee op jouw levenspad. Vanuit eigen ervaring weet ik dat de eerste stap doodeng kan zijn. Maar de beloning is het helemaal waard. 
 Ik daag je liefdevol uit in onze coach gesprekken om je in stappen te ontdoen van alle beschermlagen en maskers die je gedurende je leven hebt opgebouwd. En dat in jouw tempo en zonder oordeel. Zo komen we uiteindelijk bij jouw kern. Ik werk op mijn eigen-wijze manier en volledig afgestemd op wat jij nodig hebt om weer een volgende stap te zetten in je proces.

 

Wil je meer lezen? Of meteen zelf aan de slag? Download dan mijn gratis SMILE werkboek:
 Dé weg naar je ware glimlach https://michelletukker.nl/smile-werkboek/

Of lees verder op mijn website www.michelletukker.nl