Gezinspraktijk de Vrije Ruimte

Als ouders willen wij dat het goed gaat met onze kinderen, helaas is de realiteit wel eens anders. Soms lopen we bij onze kinderen tegen problemen aan waarbij we het gevoel hebben er geen vat op krijgen. Gelukkig zijn er meestal oplossingen beschikbaar waar we zelf niet aan denken. Een kindercoach kan daarbij helpen. Ik ondersteun op diverse manier kinderen van 0 - 18 jaar.

 Lees verder

Coach & trainer

Heb jij vandaag zo’n échte, oprechte en tot in je diepste vezels gevoelde glimlach kunnen tonen? Gisteren dan? Of vorige week? Of is jouw glimlach het masker dat je draagt in gezelschap van anderen – of zelfs voor je eigen spiegelbeeld?

 Lees verder

Haptotherapie

Hou jij van jezelf ontwikkelen?  Wil jij je verbonden voelen en jouw leven vorm geven in contact met je omgeving? Zou jij graag kunnen luisteren naar wat jouw lijf en gevoel jou vertellen? Heb jij vragen op het gebied van zingeving? Wil jij weer lekker in je vel zitten?

. Lees verder

Kinderpraktijk in evenwicht

Mijn naam is Dagmar. Ik ben gespecialiseerd in onbegrepen gedrag bij zowel kind als volwassenen. Ik kijk met een brede blik naar het geheel en maak gebruik van verschillende methodes.
Mijn missie is om de boodschap die kinderen te vertellen hebben, op welke manier dan ook, te vertalen naar de ouders.
Lees verder