Voor professionals verzorgt De Vrije SpeelRuimte inspirerende lezingen en workshops. De workshops voor de pedagogisch medewerkers kunnen worden meegeteld voor de coach-uren. Dit omdat Katja ook pedagogisch coach is met IKK-gecertificeerde opleidingen.
 

De Vrije SpeelRuimte verzorgt ook ouder/thema-avonden voor kinderdagverblijven of lezingen als onderdeel van een zwangerschapscursus. 


Voorbeelden van thema's:
- Het belang van spelen bij leren
- Grenzen stellen
- Verwachtingen passend bij de leeftijd van een kind
- Een passende omgeving voor de kinderen creƫren

Tijdens de bijeenkomsten is er ook gelegenheid ervaringen uit te wisselen. En er is ruimte voor ondersteuning bij verschillende vraagstukken bijvoorbeeld op het gebied van huilen, zelf laten spelen, eten/drinken en communiceren met baby's en jonge kinderen.

Het is tevens mogelijk De Vrije Speelruimte te bezoeken met een baby- of dreumesgroep. Voor de kinderen heel prettig, voor de pedagogisch medewerkers leerzaam op een ontspannen manier. lees verder

Organiseer je zelf een thema- of ouderavond, of ben je op zoek naar een inspirerende workshop voor bijvoorbeeld pedagogisch medewerkers? Of heb je specifieke wensen omtrent een pedagogisch thema? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je meer info of wil jij je groep aanmelden? Stuur gerust een bericht. 

De SpeelRuimte

Kijk hier voor meer informatie over de SpeelRuimte